آرشیو شهریور ماه 1400

شركت مهندسي برنا گستران دانش در زمينه ارتباطات رايانه اي و نرم افزار هاي تخصصي با تكيه بر بيش از 6 سال تجربه و استفاده از نيروهاي مستعد و متخصص تاسيس گرديده اين شركت با هدف بالا بردن توان ارتباطي و نهادينه سازي ارتباطات نوين فعاليت خود را آغاز كرده و اكنون با توان فني بالا و گروه توليد و پشتيباني متخصص ارتباط نزديكي با مشتريان خود ايجاد كرده است .

ديجيتال ساينيج برنا رسانه در اتاق بازرگاني استان البرز

شهر كرج، يكي از كلانشهرهاي ايران و همچنين مركز استان البرز است و در سال ۱۳۸۹ خورشيدي ، پس از تصويب مجلس شوراي اسلامي، شهرستان كرج همراه با سه شهرستان ديگر استان البرز را تشكيل دادند. در سي ام تيرماه ۱۳۹۰ هجري شمسي، شركت شهركهاي صنعتي استان البرز به منظور بستر سازي مناسب براي سرمايه گذاري در بخش صنعت استان البرز و استفاده مطلوب از امكانات شهركهاي صنعتي و تحقق بخشيدن به فرمايش مقام معظم رهبري در پيشقراولي توسعه اقتصادي كشور، به طور رسمي آغاز بكار نمود.

پس از تشكيل استان البرز اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي البرز تنها چند ماه بعد فعاليت خود را آغاز كرد. بنابراين فارغ از اينكه برخي كانون ها و مجموعه هاي بخش خصوصي در كرج مركز استان البرز حتي قبل از ارتقا استاني فعال بوده اند، اما بايد شكل گيري و آغاز فعاليت اتاق بازرگاني به طور رسمي در استان كهن البرز را كه بي ترديد يكي از صنعتي ترين مناطق كشور به شمار مي رود، تحولي مهم و تعيين كننده ارزيابي كرد.

اتاق بازرگاني استان البرز همواره جزء نهادهايي ميباشد كه سعي در  بروز و مدرن بودن داشته است  و تلاش  بر حفظ  اين رويكرد  را در تمامي حوزه ها مد نظر داشته است ،  به خصوص پس از استفاده اتاق بازرگاني استان تهران از  تكنولوژي مدرن محيطي سامانه اطلاع رساني يكپارچه برنا رسانه و ملاحظه اين امر كه اين سامانه درحوزه ي روابط عمومي  الكترونيك تا چه ميزان توانسته برطرف كننده نياز  روابط عمومي اين اتاق باشد ، اقدام به تهيه سامانه اطلاع رساني برنا رسانه نمود.

از مهمترين مزيت هاي استفاده از نرم افزار اطلاع رساني يكپارچه و ديجيتال ساينيج  برنا رسانه  در اتاق بازرگاني استان البرز ميتوان به اين مورد اشاره نمود كه ديجيتال ساينيج برنا رسانه به سازمان ها اين امكان را ميدهد كه با وجود پراكندگي جغرافيايي كارشناسان روابط عمومي به راحتي بتوانند  اطلاع رساني خود را در ساختمان ها و زير مجموعه خود انجام دهند و انواع و اقسام مدل هاي اطلاع رساني مانند چيدمان هاي مناسبتي و سازماني  را از طريق ديجيتال ساينيج برنا رسانه داشته باشند و قسمت هايي كه نياز به اطلاع رساني در خصوص فعاليت هاي انجام شده  مي باشد از طريق اين اطلاع رساني را به صورت يكپارچه در تمامي شعب يا ساختمان هاي خود بارگزاري كنند و كارمندان و مراجعين را از اطلاعيه هاي مربوط به ثبت نام كارت بازرگاني و يا تمديد آن با خبر سازند.

از ديگر مزاياي استفاده از ديجيتال ساينيج برنا رسانه ميتوان به داشتن ماژول هاي متنوع اشاره كرد كه اين امكان را براي كاربران سيستم اطلاع رساني يكپارچه برنارسانه فراهم مي سازد تا اطلاعات را به صورت محتواي ديجيتال چند رسانه اي به نمايشگرها ارسال و آنها را مديريت و زمانبندي  نمايند. قابليت زمانبندي پخش طراحي ها و محتوا و نيز مديريت دسترسي براي كاربراني كه نياز به اطلاع رساني امور مربوط به قسمت خود را دارند ، موجب ميشود كه با برنامه ريزي براي پخش در طول يك زمان مشخص ،از قبل بتوان در زمان معين محتواي مناسب را بر روي نمايشگرها به صورت خودكار نمايش دهند . دركل ميتوان گفت كه به  منظور هرچه بهتر انجام شدن برخي فعاليت هاي اداره روابط عمومي اتاق بازرگاني البرز مانند برگزاري همايش ها و نمايشگاه ها يا سنجش افكار عمومي و نظرسنجي و فرهنگ سازي، و همچنين انجام فعاليت هاي سمعي و بصري مربوط به فعاليت هاي موسسه، نرم افزار ديجيتال ساينيج برنا مي تواند با استفاده از امكان پخش ويديو، تصاوير و پاورپوينت و يا اعلان اطلاعيه ها به انواع روش هاي مختلف مانند زيرنويس كردن آنها با كمترين هزينه ممكن و با بالاترين كيفيت و بيشترين سرعت در اين زمينه ها مورد استفاده قرار دهد.

اتاق هاي بازرگاني در سراسر كشور در قالب واحدي با نام مراجعين، كه اشخاص يا شركت هايي مي باشند كه فعاليت هايي را در خصوص صادرات يا واردات تحت قالب كارت بازرگاني دارند، لذا با توجه به اين نوع مخاطبان ديجيتال ساينيج به خوبي توانايي اطلاع رساني هوشمند و به روز را با نمايشگر هاي نصب شده در سطح سازمان ها را دارد .

برنا گستران دانش

ديجيتال ساينيج شعبه ساري بيمه دي

شركت بيمه دي پس از راه اندازي سامانه ديجيتال ساينيج به منظور اطلاع رساني از طريق نمايشگرهاي ديجيتال در محل شعبه مركزي و چندين شعبه ديگر در سراسر كشور طي فازهاي چندگانه اين سامانه را در شعبه ساري نيز راه اندازي نموده است. اين طرح با آماده شدن زيرساخت هاي سخت افزاري و شبكه به تدريج در كل شعب سراسر كشور شركت بيمه دي راه اندازي خواهد شد تا محتواي مناسب براي مشتريان و مراجعين به اين شعب نمايش داده شود و از جديد ترين طرح هاي بيمه اي و مزاياي آنها آگاه شوند. مزيت اين نوع اطلاع رساني كه از طريق نمايشگرهاي ديجيتال انجام ميشود با توجه به امكان استفاده از انواع محتواي چند رسانه اي ميتواند تجربه جذاب و به ياد ماندني را براي مشتريان ايجاد كند.

نرم افزار ديجيتال ساينيج برنا رسانه كه در اين پروژه سراسري اطلاع رساني به كار گرفته شده از تمامي فرمت هاي رايج تصويري و ويديويي  در كنار فايل هاي پاورپوينت، متن و فيدهاي خبري براي استفاده در طراحي محتوا پشتيباني ميكند. سامانه ديجيتال ساينيج برنا رسانه قادر است محتواي تمامي نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج در هر نقطه اي كه نصب شده باشند و دسترسي به سرور اختصاص داده شده داشته باشند را مديريت كند. همچنين ايجاد كاربرهاي نامحدود با دسترسي هاي قابل مديريت براي تمامي قسمت هاي نرم افزار به مديريان اجازه ميدهد بتوانند براي هر يك از نمايشگرها يا حتي يك ناحيه از نمايشگر كاربر ويژه اختصاص دهند. به اين ترتيب در پروژه سامانه ديجيتال ساينيج شعب بيمه دي يكي از ناحيه ها براي محتواي خود آن شعبه اختصاص داده شده و ديگر ناحيه ها محتواي يكپارچه را نمايش ميدهند.

شركت هاي بيمه به تدريج در حال كشف قابليت هاي نرم افزار ديجيتال ساينيج در روابط عمومي الكترونيك و بالا بردن كيفيت ارائه خدمات به مشتريان خود مي باشند، ضمن اينكه با استفاده از نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج ميتوان به بهبود عملكرد كاركنان نيز پرداخت. براي مثال نمايش ميزان فروش شعب و يا كاركنان در نمايشگرها ميتواند به بالا بردن رقابت در بين شعبه ها براي بدست آوردن بهترين جايگاه كمك كند. همچنين ارسال اطلاعات آموزشي سازماني روي نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج تأثير بسيار بالايي در جا انداختن فرهنگ سازماني و ارتقاء آن بين كاركنان خواهد داشت.

برنا گستران دانش

راه اندازي ديجيتال ساينيج برنا رسانه در توزيع نيروي برق استان مركزي

با توجه به امكانات و ماهيتي كه نرم افزار ديجيتال ساينيج دارد ، اين ابزار يك وسيله مناسب براي اطلاع رساني يكپارچه ، مديريت  و برنامه ريزي نمايشگر ها از يك مركز ميباشد. با نصب نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج در نقاط مختلف يك سازمان و  ساختمان هاي مختلف آن در سطح يك شهر يا كشور امكان كنترل و اختصاص محتوا به همگي آنها در يك لحظه وجود خواهد داشت . نرم افزار ديجيتال ساينيج تحت عنوان شبكه تلويزيون تحت وب صنعت آب و برق در شركت توزيع نيروي برق استان مركزي راه اندازي شده است.

دفتر روابط عمومي وزارت نيرو به منظور دستيابي به يك سيستم اطلاع رساني يكپارچه و متمركز و استفاده از آن در سراسر كشور سامانه  نيرو تي وي را توسط نرم افزار ديجيتال ساينيج برنا رسانه راه اندازي نمود و تا كنون در تعداد زيادي از شركتهاي زير مجموعه خود از جمله شركت هاي توزيع نيروي برق و آب و فاضلاب در استان ها از سامانه اطلاع رساني يكپارچه برنا رسانه يا همان ديجيتال ساينيج استفاده مي كنند كه به عنوان نمونه ميتوان به شركت توزيع نيروي برق استان مركزي اشاره نمود.

شركت توزيع نيروي برق استان مركزي كه زير نظر وزارت نيرو فعاليت دارد مسئول توزيع نيروي برق را در كليه نقاط استان مركزي ، توزيع انرژي الكترونيكي مشتركين ، حفظ پايداري تاسيسات برق رساني موجود و توسعه زير ساخت هاي لازم جهت فروش انشعاب و تحويل انرژي را در سطح استان بر عهده دارد.

استفاده از نرم افزار ديجيتال ساينيج در روابط عمومي شركت توزيع برق استان مركزي چه مزايايي دارد؟

نصب ديجيتال ساينيج برنا رسانه در شركت توزيع نيروي برق استان مركزي با توجه به بعد مسافت اين شركت نسبت به ساختمان وزارت نيرو با استفاده از بستر اينترنت صورت پذيرفته است و نمايشگر نصب شده قابليت دريافت اطلاعات بوسيله اتصال اينترنت به سرور سيستم اطلاع رساني يكپارچه برنا رسانه يا همان نيرو تيوي را دارد . قابليت پخش انواع فايل ها با فرمت هاي مختلف مانند تصوير و فيلم در نمايشگر ديجيتال ساينيج كمك ميكند كه اطلاع رساني به سرعت و با تنوع بالا انجام پذيرد و همچنين با توجه به اطلاع رساني در لحظه اين پيام ها در زمان مورد نظر به نوبه خود ميتواند تاثير گذاريبسزايي را براي مخاطب داشته باشد  . زيرا برخي از اطلاعات تنها در يك زمان خاص بكار مي آيد و در صورت تاخيردر ارسال آنها عملا بي فايده خواهند بود.

از ديگر مزاياي استفاده از سيستم روابط عمومي الكترونيك و ديجيتال ساينيج برنا رسانه ميتوان به داشتن امكاناتي از قبيل زمانبندي نيز اشاره كرد كه اين امكان را به كاربران سيستم ديجيتال ساينيج برنا رسانه مي دهد تا نمايشگرها در هر ساعتي از روز محتواي متفاوت پخش نمايد . نرم افزار ديجيتال ساينيج برنا رسانه محدوديتي از نظر تعداد كاربران و نمايشگرهاي متصل به سرور ندارد و در پروژه نيرو تيوي سرور در تهران مستقر بوده و به تعداد هر كدام از زير مجموعه هاي وزارت نيرو نسخه كلاينت اختصاص مي يابد

در برنامه بلند مدت وزارت نيرو تعبيه شده تا از طريق نرم افزار ديجيتال ساينيج برنا رسانه نمايشگر ها به گروه هاي مختلف تقسيم شوند و گروه برق و آب به تفكيك توع محتواي خود متفاوت باشند و همچنين به هر كدام از زير مجموعه هاي اين پروژه يك ناحيه اختصاص پيدا كند تا محتواي اطلاع رساني شركت خود مانند پيغام هاي تسليت و تبريك را در نمايشگر هاي ورودي شركت به نمايش بگذارد.

برنا گستران دانش

ديجيتال ساينيج برنا رسانه در شركت برق منطقه اي تهران

ديحيتال ساينيج برنا رسانه نرم افزار بومي سازي شده جهت مديريت و زمانبندي نمايشگرها در سراسر نقاط پراكنده سازمان مي باشد كه روابط عمومي الكترونيك را دز سازمان ميسر مي كند. به اين ترتيب كه نمايشگر به قسمت هاي مختلف تقسيم بندي شده و محتواي هوشمند در هر يك از قسمت ها پخش خواهد شد . روابط عمومي وزارت نيرو در طرح جامع اطلاع رساني و روابط عمومي الكترونيك ، ديجيتال ساينيج برنا رسانه را در سراسر كشور راه اندازي كرده است . برخي از زير مجموعه هاي وزارت نيرو مانند شركت برق منطقه اي تهران با توجه به پراكندگي ساختمان هاي اين شركت ديجيتال ساينيج برنا رسانه را به صورت مستقل نيز پياده سازي كرده است.

ديجيتال ساينيج برنا رسانه مانند تابلو اعلانات ديجيتال در ورودي سازمان ها براي روابط عمومي آن سازمان بوده است . روابط عمومي شركت برق منطقه اي از ساختمان ستادي در كسري از ثانيه محتواي خود را به ساختمان هاي پراكنده مانند ساختمان شهدا ارسال ميكند.

محتواي ديجيتال ساينيج روابط عمومي برق منطقه اي گزارشات تصويري از فعاليت هاي روابط عمومي بوده در كنار آن روزنامه هاي روز و زير نويس خبري نيز در نمايشگر ها پخش مي شود.

روابط عمومي همچنين در ديحيتال ساينيج برنا رسانه يك ناحيه را به دست بسيج سازمان سپرده است . محتواي هوشمند از طريق ناحيه مربوط به بسيج سازمان براي نمايشگر ها ارسال مي شود .

اين شركت همچنين در سايت هاي برق در استان قم نيز نمايشگر هاي ديجيتال ساينيج برنا رسانه را براي اطلاع رساني پرسنل سايت و ارباب رجوع خود قرارداده است .

برنا گستران دانش

 

ديجيتال ساينيج برنا رسانه در پارك علم و فناوري هرمزگان

پارك‌هاي علم و فناوري در زنجيره توسعه اقتصادي مبتني بر فناوري اهميت بسيار زيادي دارند و به رشد و توسعه علم و فناوري در جامعه و ايجاد ثروت بر پايه دانش كمك زيادي ميكنند. به اين منظور حمايت در جهت ايحاد و رشد شركت هاي فناور اصلي ترين دستور العمل اين مراكز مي باشد. پارك علم و فناوري سازماني است كه بدست متخصصان حرفه‌اي مديريت مي‌شود و روند دانش و فناوري تا توليد محصولات را مورد حمايت قرار ميدهد. حضور و فعاليت مراكز رشد در پارك هاي علم و فناوري نيازمند معرفي به سرمايه گذاران و صنايع مي باشد، بدين ترتيب امر اطلاع رساني در اين مراكز اهميت زيادي دارد. به همين منظور پس از راه اندازي سامانه ديجيتال ساينيج برنا رسانه در پارك علم و فناوري دانشگاه تربيت مدرس شركت برنا گستران دانش به تازگي اين نرم افزار را در محل پارك علم و فناوري هرمزگان نيز نصب و راه اندازي نموده است.

اطلاع رساني در پارك هاي علم و فناوري در خصوص فعاليت ها و محصولات واحد هاي فناور مستقر علاوه بر اينكه براي مراجعين و سرمايه گذاران مهم است براي خود اين شركت ها نيز اهميت زيادي ميتواند داشته باشد زيرا آنها از فعاليت هاي همديگر اطلاعات بيشتري كسب كرده راه براي همكاري هاي بعدي واحدهاي فناور با يكديگر گشوده ميشود. نرم افزار اطلاع رساني يكپارچه يا ديجيتال ساينيج برنا در پارك علم و فناوري هرمزگان بر روي يك صفحه ويندو فيلم با پوشش نانو نقره در ابعاد وسيع راه اندازي شده كه تصوير نرم افزار توسط ويديو پروژكتور بر روي اين صفحه نمايش داده ميشود.

به اين ترتيب در هزينه هاي راه اندازي اين سامانه در اين مركز صرفه جويي بسيار زيادي صورت گرفته زيرا انواع ديگر نمايشگرها مانند ويديو وال در اين ابعاد هزينه چند برابري خواهند داشت. نرم افزار ديجيتال ساينيج برنا رسانه در پارك علم و فناوري هرمزگان در دو نقطه نصب شده است و جديدترين اخبار واحدهاي داخلي و همچنين اخبار دستاوردهاي فناوري دركشور را به صورت عكس ، ويديو ، متن زيرنويس و … پخش مي كند.

برنا گستران دانش

نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج در دانشگاه خوارزمي

با افزودن نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج در دانشگاه خوارزمي باعث شده تا دانش آموزان توجه بيشتري به محتواي نمايش داده شده در صفحه داشته باشند ، تجربه يادگيري آنها بهتر شده  و هزينه هاي دانشگاه براي جوهر و كاغذ براي اعلاميه ها و پوسترها را كاهش داده است. صفحه ها مي توانند يك رسانه مناسب براي انتشار اخبار ، نشان دادن اطلاعات مهم و اعلاميه ها باشند. اين دقيقاً همان چيزي است كه دانشگاه خوارزمي از صفحه نمايش هاي ويديويي خود براي آن استفاده مي كند. اين دانشگاه نمايشگرهايي را در  دانشكده هاي مختلف خود نصب كرده است تا به دانشجويان و كاركنان راهي بدهد تا پيام هاي خود را به روشي ساختار يافته و كارآمد به اشتراك بگذارند.

امروزه دانشجويان انتظار دارند كه دانشگاه ها از نظر فني پيشرفته باشند. به همين دليل ديدن موسسات آموزشي راه حل هاي ديجيتال ساينيج را در روند يادگيري خود ادغام مي كنند ، افزودن ديجيتال ساينيج به دانشگاه در بهبود فعاليت هاي آموزشي و همچنين نوآوري در روند يادگيري كمك مي كند.

دانشگاه خوارزمي براي صرفه جويي در مصرف كاغذ و به حداقل رساندن هزينه هاي چاپ ، راه حل هاي ديجيتال ساينيج را با موفقيت براي دانشگاه خود اجرا كرده است. در حال حاضر ، صفحات در مكانهاي مختلف دانشكده نصب مي شوند كه اطلاعات مفيد را پخش مي كنند و دانشجويان را به روز مي كنند. اين يك نمونه كامل از چگونگي كمك ديجيتال ساينيج به كاهش اثرات زيست محيطي و همچنين ديجيتالي كردن تجربه آموزشي است

دانشگاه هاي بيشتري براي تقويت آموزش به راه حل هاي پيشرفته روي مي آورند. دانشگاه خوارزمي با استفاده از ديجيتال ساينيج خود فضاي آموزشي متفاوتي را ايجاد كرده است. فناوري با دادن فرصت هاي بيشتر براي يادگيري موثر به سرعت در حال شكل دادن به آموزش است. نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج در خط مقدم اين فرآيند است. اين راه حل هاي شگفت انگيز دانشگاه ها را براي بهبود تجربه يادگيري براي دانش آموزان ارائه مي دهد. ديجيتال ساينيج مي تواند تأثير مثبتي در دانشگاه ها بگذارد و بسياري از مسائل يادگيري را حل كند.

برنا گستران دانش

راه اندازي سامانه ديجيتال ساينيج برنا رسانه در سازمان امور عشاير ايران

با توجه به پيشرفت هاي فناوريهاي اطلاع رساني و اهميت نقش پيام هاي چند رسانه اي در روابط عمومي سازمان ها، تلاش براي رساندن پيام به مخاطبان به شكل هاي معمول به امري پرهزينه و كم فايده بدل شده است. همين موضوع باعث تغيير شكل كلي در توليد محتوا براي اطلاع رساني سازماني شده است زيرا با توجه به مشغله هاي زياد فرصت كمي براي دريافت پيام ها از طرف مخاطبان باقي ميماند و بايد در عرض چند ثانيه بتوانيد پيام خود را به آنها منتقل نماييد. بدين ترتيب نقش ديجيتال ساينيج به عنوان يكي از مؤثرترين فناوري هاي عرصه اطلاع رساني اهميت مي يابد. روابط عمومي سازمان امور عشاير ايران نيز با توجه به موارد ذكر شده و لزوم استفاده از ابزار به روز در زمينه اطلاع رساني سازماني اقدام به راه اندازي سامانه ديجيتال ساينيج برنا رسانه نموده است.

روابط عمومي‌ها در زمينه هاي ارتباطي نوين امروز داراي كاركردهايي چون آموزش و فرهنگ سازي ميباشند. بدين ترتيب توليد محتواي متناسب با اين امور به بخش جدانشدني از روابط عمومي ها تبديل شده كه ابزار مناسب خود را نيز طلب ميكند.

محتواهايي كه با توجه به نيازهاي امروزي تهيه ميشوند به هيچ وجه با استفاده از روش هاي سنتي از قبيل پوستر و بنر قابل انتقال نيستند و استفاده از ابزاري جديد همچون نمايشگرهاي ديجيتال ساينيج در اين خصوص ضروري ميباشد. رسانه‌ها با استفاده از انواع ابزار و روشها براي ارائه اخبار و اطلاعات به دنبال ايجاد ارتباط با ديگران بوده اند.

روابط عمومي ها نيز به عنوان رسانه ادارات و سازمان ها علاوه بر اطلاع رساني جهت جذب مخاطب و ادامه بقاي سازمان مربوطه نيز فعاليت مي كنند. هدف از راه اندازي سامانه ديجيتال ساينيج توسط روابط عمومي سازمان امور عشاير انتقال پيامهايي خاص به مخاطبان با هدف مشخص است كه اغلب كاركنان سازمان ميباشند. روابط عمومي محتوا محور به معناي ايجاد محتواهايي مؤثر است كه فرهنگ يك سازمان يا شركت را براي مخاطبين به نمايش ميگذارد و آگاهي عمومي درباره عملكرد سازمان را افزايش ميدهد.

برنا گستران دانش